dissabte, 16 de març del 2013

SPRING BREAKERS


Hola peoplee!!

Us vull parlar d'una peli que te la pinta de ser molt xula és...SPRING BREAKERS!!
Segurament heu sentit a parlar d'ella(si no ara us en parlare), es va estrenar el divendres i de mome
nt ja te molt bona critica (entre 4 i 5 estrelles) es de genere dramatic adolescent i amb mooolta accio!
Surten les actrius Vanessa Hudgens (segur que heu sentit a parlar d'ella x el sue famosisim paper a high school musical on feia de Gabriella)  i Selena Gomez ( ha fet diferent papers pero un de molt conegut ha sigut al de l'Alex a los magos de Weverly place) am es a mes tambe surten l' Ashley Benson i Rachel Corine


Sipnosis :

Quatre noies universitàries sexy planeja finançar la seva escapada de vacances de primavera per robar una barraca de menjar ràpid. Però això és només el principi ... Durant una nit de festa, les nenes arriben a un lloc de control quan són arrestats per càrrecs de drogues. vestides  només amb bikinis, les noies comparèixer davant un jutge, però són rescatats inesperadament per Alien, un perdonavides infame local que els pren sota la seva ala i els porta en el viatge de vacances de primavera més salvatges de la història. Aspre per fora, però per dins amb un punt suau, Alien guanya els cors dels Spring Breakers joves, i els condueix en una vacances de primavera que mai podria haver imaginat.

Aquesta es la sipnosis oficial de la web que aqui us deixo: http://www.springbreakersmovie.com (esta amb angles)
Tot i que jo encara no l'he vista la recomano ja que te molt bona impressio!! si aneu al cine i voleu escollir una peli Spring breakers pot ser una bona proposta!!
Us deixo amb el trailer i un dels cartells oficials!!








Kisses

Laiaa :)

1 comentari: